Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Tot a punt per la Festa Major amb actes de cultura popular i espectacles d'alt nivell artístic

Un cop finalitzada la Fira de Bandolers, arriba la Festa Major d'Alcover (13,14 i 15 d'octubre) que aglutina un intens programa d’actes que combina actes tradicionals i de cultura popular, com Dames i vells, els versots del Ball de Diables Bruixots d'Alcover i la processó amb la participació del seguici popular; amb espectacles d'un alt nivell artístic com Txell Sust & August Tharrats Trio o Els homes són de Mart i les dones són de Venusamb Jordi Díaz. 

Divendres 13 d’octubre, a les 20h, els Bombers Voluntaris d'Alcover seran els pregoners de la Festa Major amb motiu del seu 25è aniversari. A continuació, el foc i la sàtira seran els protagonistes del ball de diables i la lectura dels versots del Ball de diables bruixots d’Alcover. Les formacions musicals Banda Coche Rojo i el grup de versions alcoverencAllCovers, clouran la nit de dissabte.


La música serà protagonista la nit del dissabte 14 d'octubre. A les 22h Txell Sust & August Tharrats Trio ens esperen amb el jazz-blues-swing més vitalista. (Venda d'entrades: www.conventarts.cat)  I a les 24h arriba un dels plats forts: concert de Oques Grasses i Doctor Prats i DJ Paco Pil al Pavelló Municipal d'Esports. Les entrades tenen un cost de 10 euros anticipada i 12 euros a taquilla.


Diumenge 15, al migdia, tindrà lloc la diada castellera amb els Xiquets de Reus, Xicots de Vilafranca i els Xiquets d'Alcover i a la tarda-vespre, en dos passis(18h-21h), l'actor Jordi Díaz arribarà al Convent de les Arts amb l'obra de teatre Els homes són de Mart i les dones són de Venus. (Venda d'entrades: www.conventarts.cat)

Dilluns 16 d'octubre, a la tarda, és el torn de tres espectacles sota la denominació Arts en moviment amb les propostes Phantôme del reusenc Pablo Molina, un solo de contorsió i precisió amb un objecte; Amortal Combat de la Cia. Los Moñekos, una apassionant lluita de relacions humanes; i Topa de Kukai Dantza i Brodas Bros, una combinació de dansa tradicional basca i hip hop.

Finalment, unpiromusical clourà la Festa Major d'Alcover 2017.   

Per a més informació i venda d'entrades: www.alcover.cat i www.conventarts.cat

 

 


 

AddThis Social Bookmark Button