Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Victòria Quingles porta la seva gran veu i la musicalitat Mediterrània al Convent Arts

El Convent de les Arts serà l’escenari on la jove cantant mallorquina Victòria Quingles realitzarà el primer concert a les comarques del Camp de Tarragona per presentar el seu primer treball d’estudi Nuredduna. La cita per descobrir aquesta jove gran veu de la cançó catalana serà aquest dijous 12 d’octubre a les 19.00h.

Amb un estil de cançó tradicional europea decorada amb pinzellades mediterrànies, Victòria Quingles ha composat l'àlbum a partir de lletres de poetes reconeguts i d'altres provenen de les mans dels seus amics més propers, que ella musica de manera natural i tendra. Per exemple, "El paradís" és un poema de Jaume Oliver on parla de les etapes de la vida, el recorregut que fem, d'una manera optimista. Hi trobem també els poemes musicats "Nuredduna", cançó que dona nom al disc, juntaments amb "La sirena" de Joan Alcover i “Presència innombrable” d’Agustí Bartra, entre d’altres.

Una proposta on la quotidianitat i les reflexions més profundes es donen la mà amb una forma especial, fresca i magistral per regalar-nos un repertori original, amè. La seva proposta entronca directament amb la cançó europea i amb clars matisos mediterranis. Aquest projecte ha comptat amb la complicitat de Carles Cases en els arranjaments i producció.

Victòria Quingles, la jove cantant i compositora mallorquina no és una nouvinguda al mon artístic. El descobriment ara del seu talent es fonamenta en anys d’estudi i passió per la música. Ara, i després de la seva formació acadèmica i d’una desena d’anys d’experimentació i rodatge mitjançant i presentació d’obra d’altres artistes, ens presenta el seu primer disc d’estudi que ha treballat amb rigor i solidesa, aspecte destacable i que contrasta amb la seva joventut. 

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abas de l’inici del concert al preu de 9€ en l’entrada general i de 6€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts, on els espectadors fins a 25 anys poden gaudir de l’entrada a 5€ dins la promoció CAjove! Al formar part de la programació de la festa major, els alcoverencs poden adquirir l’entrada a 5€ anticipadament a Ca Cosme.


AddThis Social Bookmark Button