Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Finalitza el curs d’operari/a de Carretons subvencionat pel consorci de Formació Continua

Aquest passat dissabte 30 de setembre va tenir lloc la cloenda del curs de formació contínua de Conductor/a de Carretons (NORMA UNE 58451), a la que va assistir-hi la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alcover, Carla Miret.

Aquest curs, iniciat el passat 16 de setembre, ha tingut una durada de 24 hores, distribuïdes en quatre dissabtes, i s’ha realitzat en les aules de Ca Cosme pel que fa la part teòrica i a les instal·lacions de l’empresa d’Automecànica Corbella S.L, situada a les Borges del Camp, la part pràctica.

Amb aquest curs les persones participants han assolit coneixement de forma general, de les modalitat,  les condicions i riscos associats a les diferents operacions de manipulació de carregues en base als diferents equips utilitzats i l'entorn de treball en els que opera amb la utilització de màquines elevadores i carretons tant frontals com retràctils.

Els i les participants han realitzat les pràctiques necessàries  per tal de poder utilitzar diferents màquines elevadores i carretons de manera adequada segons cada entorn de treball on podran desenvolupar aquesta formació adquirida. 

Aquest curs ha estat possible gràcies a l’acord de col·laboració de l’ajuntament d’Alcover amb l’empresa de formació Criteria Recursos Humans dins del programa de formació continua, subvencionada a través del Consorci de Formació Continua de Catalunya  i englobat en el projecte Alcover Funciona, on un dels seus objectius és oferir formació adreçada a l’obtenció de carnets professionals, necessaris per accedir a determinades opcions laborals.

 


AddThis Social Bookmark Button