Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Un any més Alcover ret homenatge a la gent gran per Sant Roc

Alcover va retre homenatge, aquest dimecres 16 d'agost, a la gent gran del poble. La celebració es va iniciar a les 12h a l'Església Nova amb l'eucaristia. A continuació, els homenatjats acompanyats pels familiars i amics, van rebre un detall commemoratiu i en finalitzar, es va dur a terme el concert de la Coral de l'EMMA.  

En aquesta 39a edició va tenir un protagonisme destacat el Centre de Dia d'Alcover que està immers en els actes del seu 15è aniversari.

Els homenatjats d'aquesta 2017 foren els matrimonis Anton Batet i Rosa Cavallé i Ramon Torres i Rosario Martín; a nivell individual les dones que van rebre aquest reconeixement Lola Esquerda i Lluïsa Punsoda; i els homes, Josep Ferrando, Manuel Fuenzalida i Joaquim Alonso.

En acabar l'acte, el restaurant El Álamo va acollir el tradicional dinar de germanor que va aplegar al voltant de 450 comensals. Aquest va estarà amenitzat per una exhibició de ball, música en viu i el tradicional sorteig d'obsequis.

Per finalitzar la jornada festiva, i per cloure el cicle Nits a la Fresca, la Plaça Nova fou l'escenari del concert del cantautor Cesk Freixas que va presentarà el seu sisè disc Proposta. 

Prèviament a l'homenatge, la regidora de Serveis Socials del consistori, M. Antònia Girona i l'Alcalde d'Alcover, Robert Figueras van visitar aquest passat divendres 11 d'agost a persones grans del municipi, a les seves llars i al Centre de Dia.

El XXXIX homenatge a la gent gran ha estat organitzat per l'Ajuntament d'Alcover i l'Associació de Jubilats i ha comptat amb el suport de CaixaBank, l'empresa Cator, l'Agrupació de conductors d'Alcover, el Cercle d'Amics, el restaurant el Álamo el Col·lectiu de Dones, la Parròquia de la vila i la coral de l'EMMA.


AddThis Social Bookmark Button