Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover ret homenatge a la gent gran amb la festa de la vellesa el proper 16 d'agost

Alcover celebrarà el proper dimecres 16 d'agost, coincidint amb la festivitat de Sant Roc, la festa d'homenatge a la Vellesa. Aquesta celebració dedicada a la gent més gran del municipi s'iniciarà a les 12h a l'Església Nova amb l'eucaristia. A continuació, els homenatjats acompanyats pels familiars i amics, rebran un detall commemoratiu i en finalitzar, es durà a terme el concert de la Coral de l'EMMA.  

En aquesta 39a edició té un protagonisme destacat el Centre de Dia d'Alcover que està immers en els actes del seu 15è aniversari.

Els homenatjats d'aquesta 2017 són els matrimonis Anton Batet i Rosa Cavallé i Ramon Torres i Rosario Martín; a nivell individual les dones que rebran aquest reconeixement Lola Esquerda i Lluïsa Punsoda; i els homes, Josep Ferrando, Manuel Fuenzalida i Joaquim Alonso.

En acabar l'acte, el restaurant El Álamo acollirà el tradicional dinar de germanor que aplegarà al voltant de 450 comensals. Aquest estarà amenitzat per una exhibició de ball, música en viu i el tradicional sorteig d'obsequis.

Per finalitzar la jornada festiva, i per cloure el cicle Nits a la Fresca, la Plaça Nova serà l'escenari del concert del cantautor Cesk Freixas que ens presentarà el seu sisè disc Proposta. la cita serà a les 22h i l'entrada és gratuïta.

Prèviament a l'homenatge, la regidora de Serveis Socials del consistori, M. Antònia Girona i l'Alcalde d'Alcover, Robert Figueras visitaran aquest divendres 11 d'agost a persones grans del municipi, a les seves llars i al Centre de Dia.

Aquest acte està organitzat per l'Ajuntament d'Alcover i l'Associació de Jubilats compta amb el suport de CaixaBank, l'empresa Cator, l'Agrupació de conductors d'Alcover, el Cercle d'Amics, el restaurant el Álamo el Col·lectiu de Dones, la Parròquia de la vila i la coral de l'EMMA.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button