Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Obertes les inscripcions per a participar a la 13a Milla Urbana d'Alcover

El proper diumenge 27 d'agost a les 18h tindrà lloc una nova edició de la Milla Urbana d'Alcover, una cursa ràpida sobre asfalt que se celebra cada any a l'agost. Té una distància de 1.609 metres (1 milla) i transcorre per l'Avinguda Catalunya dibuixant un circuit en forma d'avioneta.  

La inscripció, que és gratuïta, s'ha de fer prèviament a la data de l'esdeveniment i via internet. El termini per apuntar-se finalitza el 25 d'agost. La recollida de dorsals tindrà lloc el mateix dia de la cursa de 16h a 17:30h, en el mateix circuit.

La Milla Urbana d'Alcover és una cursa oberta a tothom: atletes locals i visitants, independents o integrants d'alguna entitat esportiva. Consta de 25 categories i de 4 circuits per tal d'adaptar-se a la gran varietat d'atletes que, cada any, s'hi donen cita.

Enguany, es farà entrega d'un diploma pels tres primers guanyadors de cada categoria, com també un diploma pel primer alcoverenc o alcoverenca, sempre i quan no hi hagi cap local al pòdium. Els diplomes també es faran entrega per la categoria especial.

Aquesta cita anual amb l'esport està organitzada per l'Ajuntament d'Alcover.

+info: Web de la MUA

 

Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button