Ajuntament Alcover

Punt d'informació Turístic

De dimarts a divendres  -  De 10h. a 14h.
    Dissabtes  -  De 11h a 14h. i de 16:00h. a 18:00h.
    Diumenges i festius  -  De 11h. a 14h.
    Tancat: els dilluns i els dies 1 i 6 de gener, Divendres Sant, 24 de juny, 25 i 26 de desembre   
 
c. de la Costeta 1-3 43460 Alcover 977.84.64.52

Xarxes Socials @alcoverturisme

Cesk Freixas, Alcopica, la festa d'entitats i molt més, als actes d'estiu a Alcover

Alcover ha programat, pels mesos de juliol i agost, prop de vint-i-cinc actes de diferents disciplines dirigits a tots els públics. L'estiu 2017 d'Alcover es divideix en 4 propostes: la Diada de les entitats, l'Alcopica, la Setmana de la Joventut i el cicle Nits a la Fresca.

La diada de les entitats tindrà lloc els dies 15 i 16 de juliol amb diferents actes organitzats per les diferents entitats i associacions alcoverenques: tir al plat, vermut amb música electrònica, Jam session, conta contes, actuació castellera amb els Xiquets d'Alcover i els castellers de la Il·lusió, bitlles catalanes. També es farà un concert amb els AllCovers i Beberries, un tastet de teatre, bicicletada i gimcana, cercavila, dinar de germanor i cafè concert.

Per altra banda, durant dos caps de setmana (el 15 i 16 i el 21,22 i 23 de juliol) es durà a terme la quarta edició de l'Alcopica, la ruta de les tapes, amb un total de nou establiments participants que oferiran, per 2,5€, la degustació de la creació culinària i la beguda que l'acompanyarà.

Del 17 al 21 de juliol, els joves seran els protagonistes amb la Setmana de la Joventut que comptarà amb una caminada nocturna i bany, playstation day, zumba, tobogan splash i molt més.

I l'estiu a Alcover és sinònim del cicle cultural Nits a la Fresca que tindrà lloc del 14 de juliol al 16 d'agost. Un total de vuit propostes de tarda-nit de diferents disciplines trepitjaran els escenaris de  l'església Vella, l'Església Nova, el Museu d'Alcover i el Convent de les Arts.

En l'apartat musical arriba un dels plat forts amb el concert gratuït del cantautor Cesk Freixas que ens presentarà el seu sisè disc Propostes (16 d'agost).Destaca també el cant coral de Salt Lake Vocal Artist dels Estats Units (16 de juliol), el duo de guitarres Skogmo & Franke (3 d'agost) i la música folk de la Formiga & Cigale amb Anna Amigó i Eva Genniaux (10 d'agost).

La màgia i l'humor arribaran de la mà de Paco Hernández i Pere Rafart (premi Ascanio 2017) amb Habrá Kadabra? (20 de juliol)i el circ serà el protagonista de l'espectacle Wet Floor que l'acompanyarà el Mag Nebur (26 juliol).

Per altra banda, ens endinsarem a sentir les veus de les campanes sota els estels amb una visita nocturna al campanar (14 juliol) i el Museu d'Alcover serà l'escenari de l'Expedient Batistó, una visita diferent i plena d'intriga a les seves instal·lacions.

La venda d'entrades es pot fer de manera anticipada a Ca Cosme o a la web www.conventarts.cat. El mateix dia també es poden adquirir a taquilla.

AddThis Social Bookmark Button
left
Ajuntament d'Alcover Plaça Nova, 3
Tel.: 977-76.04.41