02juny2020

Ajuntament Alcover

Alcover a la teva butxaca. App directe i bidireccional entre el consistori i la vila

alt

L'Ajuntament d'Alcover ha apostat per una aplicació mòbil que facilita la comunicació, directe i bidireccional, entre el consistori i el ciutadà. L’APP permet també donar a conèixer els serveis, activitats i tota la informació relacionada amb el municipi. L’empresa encarregada de realitzar el projecte ha estat Grupo TMBC.

Aquesta nova eina que el consistori posa a l'abast del ciutadà ofereix una sèrie de funcionalitats principals:

-Alertes al moment. Notificacions (missatges push), un sistema que permet notificar als usuaris dels smartphones sobre esdeveniments d'una manera instantània (tal i com arriben per exemple els avisos de WhatsApp). Aquests missatges s’utilitzen per informar d'esdeveniments, incidències (talls d'aigua, per exemple) o informació en general

-Incidències. Una utilitat amb geo-posicionament amb la que podràs comunicar incidències de la via pública d’Alcover des d’on et trobis. Tan senzill com identificar-se, fer una foto i triar a quina àrea ho envies, ajudant a millorar el poble.  Aquesta eina permetrà agilitzar la recepció de les incidències i també la seva posterior solució.

-Agenda cultural puntualment actualitzada. Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix el poble d’Alcover i no et perdis cap esdeveniment.

-Informació pràctica. Tota la informació útil i imprescindible de serveis, telèfons d’emergències, equipaments, noticies  i molt més.

-Informació turística.El teu company de viatge pel Museu, la ruta urbana, la ruta de natura geo-posicionada i amb mapes, la Fira de Bandolers i altres espais visitables i encants que no et pots perdre.

-Agutzil Telemàtic. A més, el ciutadà podrà seguir tota l'actualitat de la vila al seu dispositiu mòbil gràcies al canal de televisió d'Alcover que traspassa les nostres cases i el podem dur a la butxaca en tot moment.

L'aplicació estarà disponible per als smartphones i tablets amb els sistemes operatius  iOS (actualment no disponible per uns canvis de configuració en la programació d’Apple) i Android. Tindrà accés directe a les diferents xarxes socials i es podrà consultar en tres idiomes: català, castellà i anglès.

 

AddThis Social Bookmark Button