03desembre2020

Ajuntament Alcover

Entre dos Aguas, amb set premis Gaudí, es projectarà al Convent de les Arts en el marc del cicle Gaudí de cinema

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, diumenge 17 de març a les 19h, la projecció del film Entre dos Aguas del director Isaki Lacuesta. La pel·lícula, inclosa en el cicle Gaudí de cinema de producció catalana, es va estrenar el novembre de 2018 i compta amb els intèrprets Israel Gómez Romero, Francisco José Gómez Romero.

El llargmetratge va recollir set estatuetes en la darrera edició dels premis Gaudí, entre els que destaquen millor direcció per Isaki Lacuesta, millor protagonista masculí oer Israel Gómez i millor pel·lícula de parla no catalana.

Entre dos aguasés un drama que explica la història entre Isra i Cheíto, dos germans gitanos: l’Isra va ser sentenciat a presó per tràfic de drogues i el Cheíto es va allistar a Infanteria de la Marina. Quan l’Isra surt de la presó i el Cheíto torna d’una llarga missió, tornen a l’illa de San Fernando. El retrobament entre els dos germans porta records de la violenta mort del seu pare quan tot just eren uns nens.

Han passat dotze anys des de La leyenda del tiempo, la pel·lícula de Lacuesta quan l’Isra i el Cheíto eren adolescents. Ara l’Isra retorna a San Fernando per recuperar a la seva dona i les seves filles. Però, com aconseguirà tirar endavant en el lloc amb la taxa d’atur més alta d’Espanya? La seva recerca de redempció, la seva necessitat d’ordenar les seves vides i reconciliar-se uneix a l’Isra i el Cheíto una vegada més.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA,CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.

AddThis Social Bookmark Button